fredag 10 september 2010

Utbildning!!!!

Hej!
Länge sen sedan...så kan det vara ibland.

Vill bara tala om att jag kom med i förskollärarlyftet på kursen "Specialpedagogiska perspektiv på små barns språk-, metematik- och kommunikationsutveckling i förskolan"

Efter 2 dagar i skolan så förstår jag att jag har en tuff tid framför mig men jag känner att jag hamnat rätt, det var det här jag ville lära mig mer om. Även få aha upplevelser...ska bli så kul!!!!
//Pim

5 kommentarer:

maria sa...

Välkommen tillbaks till bloggvärlden! Hoppas du stannar nu, men förstår att det kommer att bli mycket med skola och allt.
Men jag har saknat dina tips och ideér.
Jättekul för dig att få läsa det som du tycker om.
Jag har länge tänkt maila till dig men dragit mig för det eftersom du inte var ute på bloggen så var jag orolig att något hänt i familjen eller något och så kommer jag och lägger mig i. Det är så jag har tänkt.

Jättekul att höra av dig.

Kram.
//Maria.

Pandora sa...

Trevligt att du gör ett litet inlägg. Saknar alla dina tips och idéer...
Åh vilken kul utbildning! Skulle gärna läsa den också, men... en annan gång kanske. Lycka till!

Anonym sa...

Hej! Det var så kul att få möta dig på kursen, vi kan nog få många roliga, intressanta, lärorika stunder tillsammans där! Tina

María sa...

Kul för dig att lära dig nya saker!!!

Ha det,

María i kalla Alingsås

Jakaranda sa...

Kul att se dig här igen. Har varit inne och kikat vid flera tillfällen och blir lika inspirerad varje gång. Jag har precis som du också börjat Förskolelyftet, men min kurs heter "Språk och matematik genom estetiska lärprocesser". Visst är det roligt att göra något som både roar och lyfter en själv? Jag skriver lite om min utbildning på min blogg. Kika gärna in där =)
/Jakaranda
http://mittpysslande.blogspot.com/